The Libertarian Presidential Ticket Spent More Than an Hour with Jorge Ramos & Alicia Menendez

This week, Libertarian presidential candidate Gary Johnson and vice presidential candidate William Weld went on Fusion and had a forum with Jorge Ramos and Alicia Menendez. Here is the entire video of that conversation:

FYI, Johnson is polling at about 16% with Latino voters, according to a new poll. In that same poll, Donald Trump was at 17% with Latinos. Don’t believe us? Read the poll results here. Hillary Clinton’s Latino support is at 59% in that same poll, when Johnson is added as an option.

email
2 comments
replicahorloges
replicahorloges

Foto Review - Rolex Day-Date Volledige Yellow Gold Replica Wach

Hot nieuwe Rolex Day-Date vol geel goud [url=http://www.replicahorlogesnl.nl]replica horloges[/url] is in voor een foto beoordeling. De Day-Date is nog steeds een van de meest stijlvolle stukken van de replica horloges die er zijn en een van de meest gewilde ook. De volledige geel goud versies zijn waarschijnlijk [url=http://www.replicahorlogesrolex.nl]replica horloges rolex[/url] de meest populaire van dit model en met een originele prijskaartje van meer dan 10k ze op de te hoog eindigen in mijn boek.